Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Novosti > babycenter ruka za sve vaše početke

babycenter ruka za sve vaše početke

Izvor fotografije: Press

Zabavno djetinjstvo u pokretu uz novi Smart trike Folding 500 i Folding 600 tricikle!

U Baby Centru želimo pažljivim izborom kvalitetnih i funkcionalnih proizvoda za igru na otvorenom, predanom i angažiranom uslugom kao i edukacijom i savjetovanjem biti potpora roditeljima, kako bi oni bili još bolja potpora svojoj djeci.

U skladu s tom filozofijom, u široki asortiman proizvoda za igru na otvorenom, uvršten je i novi, revolucionarni Smart trike Folding 500 tricikl koji je  moguće praktično sklopiti, spakirati u torbu i nositi čak i u avionsku kabinu! Ponovno korištenje tricikla moguće je vrlo jednostavno i brzo – bez dodatnog  alata. Više o proizvodu možete saznati na linku: https://www.babycenter.hr/sadrzaj/smart-trike-100517 

 

Smart trike Folding 500 ili Folding 600 tricikle7u1 moguće je koristiti već od 9. mjeseca pa čak do 3 godine. Odlikuju ih sve isprobane funkcionalnosti Smart trike tricikla – Touch steering ručka za upravljanje, zaštitni pojas, visoko i mekano podstavljeno sjedalo, sklopivi oslonci za noge, jednostavno prebacivanje upravljanja triciklom s roditelja na dijete, krović s UV zaštitom, velika torba za stvari.

Uz Smart trike Folding tricikle putovanje postat će lijepa avantura. I ne zaboravite – boravak na zraku višestruko je koristan kako za vaše dijete, tako i za vas!

www.babycenter.hr