Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Novosti > 37.Dani beba, djece i trudnica

37.Dani beba, djece i trudnica

Izvor fotografije: Press

  1. – 17. 11. 2019. – Westgate Shopping City

Nakon što je razveselio djecu i roditelje iz Dalmacije, najveći sajam za bebe i djecu u regiji tradicionalno će se održati sredinom studenog u Wesgate ShoppingCityju. Sajam će se održati na hodnicima u prizemlju ovog najvećeg trgovačkog centra u Hrvatskoj. U lijepom i ugodnom prostoru, svoje proizvode i usluge predstavit će mnogi izlagači i tako pružiti posjetiteljima velik izbor proizvoda za bebe, djecu, trudnice i roditelje.

Uz besplatan, natkriven parking, sajam u Westgateu između ostalog omogućuje ugodan boravak tokom cijelog dana. Za odmor od shoppinga i razgledavanja mnogobrojnih proizvoda i noviteta na raspolaganju su brojni caffe barovi i restorani.

Osim izložbenog prostora, na sajmu se održava i bogat zabavni program. Na pozornici sajma nastupaju brojni dječji zborovi, plesne skupine, KUD-ovi, animatori i drugi izvođači, a posjetitelje očekuju i mnogobrojna natjecanja.

 

Uz zabavu u programu, djeca mogu uživati u igraonicama i crtaonicama izlagača, a tu je i najveća igraonica za djecu zatvorenog tipa u Hrvatskoj –Family Park u kojoj je djeci dopušteno sve što ih najviše raduje: igranje, skakanje, vriska i galama.

Za dojenje i prematanje beba, u centru se nalaze za to posebno opremljeni prostori, a pelene i baby kozmetiku je lako pronaći na sajmu.

Uz generalnog pokrovitelja sajma, dječjih kolica marke Mamas&papas, na sajmu izlažu sponzori : BabyCenter, Bebetto, BeSafe, Big Baby, Dada&Rocco, Bubamara, Etheral, Kikkaboo, Lav Štedislav, MagicBaby, Pampers, Peg-Perego, Recaro, Thule, Violeta i ostali mnogobrojni izlagači.
Sve aktivnosti sajma dostupne suputem službene facebook stranice (http://www.facebook.com/Dani.beba) i službene web stranice sajma (www.danibeba.com).
Više informacija o izlagačima, također i nakon sajma možete pronaći u novom digitalnom katalogu sajma:

http://old.danibeba.com/digitalni_magazini/37_sajam/index.html#0

Dani beba, djece i trudnica nezaobilazno su mjesto za sve roditelje, djecu i trudnice.

Ugodan boravak na sajmu, dobru kupovinu i pregled digitalnog kataloga žele vam Dani beba, djece i trudnica!
Hari Đerđ i organizacijski tim