Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Novosti > 36. Dani beba, djece i trudnica

36. Dani beba, djece i trudnica

Izvor fotografije: Press

Splitsko izdanje najvećeg specijaliziranog sajma za bebe, djecu, trudnice i roditelje u regiji

  1. – 27. 10. 2019. –Mall of Split

Sajam „Dani beba, djece i trudnica“ tradicionalno se održava u trgovačkom centru Mall of Split. U  prekrasnom prostoru centra na hodnicima prizemlja, posjetiteljima će se na jednom mjestu predstaviti gotovo sve relevantne tvrtke prisutne u Hrvatskoj koje nude proizvode za trudnice, bebe i  djecu. Uz generalnog pokrovitelja sajma Recara posjetitelje će dočekatii ostali sponzori sajma: Bubamara, CutieCloud, Čarobnjakov šešir, Dada&Rocco, DayDream, Lola baby, mali split, Pampers, Peg-Perego, Rosea, Tosama, Violeta, te drugi izlagači.

Ovaj specijalizirani sajam pruža roditeljima veliku i raznoliku ponudu opreme za bebe i djecu na jednom mjestu. Posjetitelje će obradovati i specijalni sajamski popusti, a upravo ovaj sajam je poznat po najvećoj ponudi proizvoda za bebe i djecu kao i po atraktivnim i primamljivim popustima.

Osim izložbenog prostora, za velike i male posjetitelje pripremljen je i bogat zabavni program. Na pozornici na 2. katu će nastupati brojni dječji zborovi, plesne skupine i drugi izvođači, a posjetitelje očekuju i nagradne igre.

Više o sajmu i izlagačima pogledajte na službenim web stranicama sajma www.danibeba.com,

e-katalogu sajma: http://old.danibeba.com/digitalni_magazini/36_sajam/index.html#0 i

facebook stranici Dani.beba.

„Dani beba, djece i trudnica“ nezaobilazno su mjesto za sve roditelje, djecu i trudnice.

Dobro došli!