Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Ljepota > Voćna delicija za suhe usne

Voćna delicija za suhe usne

Izvor fotografije: Press

Suhe i oštećene usne mogu odahnuti! Slasna mirisna čarolija organskog voća, bogata antioksidansima, obnavljajućim uljnim ekstraktima i bogatim maslacima, pretočena je u praktične tubice Bio-Beautè® by Nuxe Obojenih balzama za usne.

 Zašto BIO-voće?

 Zato što je organsko ili BIO-voće uzgojeno bez pesticida, herbicida ili GMO sjemena. Bogato je antioksidansima i miriši predivno!

BioBeaute_BaumeLevres_Peche_decor

Najslasniji sastojci za prirodno hranjivu njegu

Bazu ovih slasnih voćnih poslastica za njegu usana čine hranjiva biljna ulja (sezam, kokos, ricinus, suncokret) te iznimno hranjiv maslac marelice te shea maslac. Voćni uljni ekstrakti breskve i maline pružaju dodatnu hranu i zaštitu od isušivanja, a vitamin E omogućava snažnu antioksidativnu zaštitu.

Bio-Beaute-by-Nuxe-Balzami-za-usne

3 koraka do uvijek mekih usana

 1.STOP suhom zraku

Zimi drastično pada vlažnost zraka, pogotovo u grijanim prostorijama, što dovodi do isušivanja kože općenito, pa tako i usana. Posegnite za ovlaživačima zraka ili stavite zdjelicu s vodom na radijator.

2.Izbjegavajte stalno oblizivanje usana

Kad osjetimo da su nam suhe, većina nas ima tendenciju oblizat se. No, prečesto oblizivanje dodatno isušuje usne i uzrokuje njihovo pucanje.

3.Balzam za usne je MUST HAVE

Obavezno prije izlaska na hladnoću, ali i za vrijeme boravka u grijanim prostorijama, nanošenje zaštitnog balzama za usne imperativ je zimske njege. Pronađite omiljen balzam s prirodni biljnim uljima i maslacima koji će spriječiti isušivanje i obnoviti oštećenja. I ne zaboravite ga nanijeti i prije spavanja, za intenzivnu noćnu regeneraciju usana.

BioBeaute_BaumeLevres_Abricot_decor

Bio-Beauté® by NUXE Balzami za usne zahvaljujući organskom maslacu marelice te organskom shea maslacu intenzivno obnavlja suhe i ispucale usne, dok ih uljni ekstrakti organske breskve i maline obilato hrane i njeguju.

Neodoljiv voćni okus breskve i kruške, s notama maline i slasne vanilije pravi su gurmanski užitak za osjetila. Slasne teksture tope se na usnama uz zavodljiv sjaj, bez »ljepljivih usana«.

Bio-Beaute-by-Nuxe-Balzami-za-usne

Ovi slasni voćni balzami za usne dolaze u 3 varijante – prozirna s maslacem marelice, ružičasta breskva i zavodljiva malina.

Cijena: 98,70 kn

 NUXE proizvode potražite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

www.nuxe.hr