Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Ljepota > Visoka zaštita uz obilje glamura

Visoka zaštita uz obilje glamura

Izvor fotografije: Press

” Lansiranjem NUXESUN linije, pronašla sam način kako podijeliti svoj san o savršenim te podjednako sigurnim i senzualnim proizvodima za sunce.

Glamur za zaštitu od sunca kakav još niste vidjeli.”

 Aliza Jabès, osnivač i CEO NUXE grupe

 Užitak je najbolji način da se brinete o svojoj koži

NUXESUN linija predstavlja stručnu njegu za sunčanje, s učinkovitom UVA/UVB zaštitom i obnavljajućim djelovanjem, uz obilje glamura kako bi zaštita od sunca, povrh svega, bila ritual pun užitka.

Savršena zaštita i obilje glamura

Zaštitni filteri, ključni aktivni sastojci s cvjetovima vode i sunca, prirodni aktivator preplanulosti, stanična anti-age zaštita, slasne teksture i mirisi iz snova:

NUXESUN ispunjava sva svoja obećanja s ciljem sigurne, dugotrajne i blistave preplanulosti. Jer je užitak najučinkovitiji način brige o svojoj koži.

Savršena zaštita za bezbrižno uživanje u suncu

UVA/UVB zaštita

NUXESUN proizvodi za zaštitu od sunca kombiniraju 4 filtera pažljivo odabranih zbog svoje učinkovitosti i izvrsne podnošljivosti svih tipova kože. SPF/UVA omjer ispunjava sve regulatorne zahtjeve, omogućavajući izvrsnu zaštitu od prijevremenog fotostarenja.

Stanična anti-age zaštita

Formula NUXESUN proizvoda sadrži snažne prirodne antioksidante: ekstrakte riže i ružmarina, zajedno s biljnim prethodnikom DNA deriviranim iz repe, koji omogućavaju učinkovitu zaštitu kože od prijevremenog fotostarenja, stimulirajući obnovu stanica.

Hidratacija i omekšavanje kože s cvjetovima vode i sunca

Vodeni zumbul i Kau Pe cvijet s Markižanskog otočja dvije su famozne biljke koje, izložene vrućini i svjetlu kako bi mogle cvjetati, znaju kako prirodno ”uravnotežiti” svoje količine vode i samim time očuvati dovoljnu razinu hidratacije u biljki.

  1. Hidratantni ekstrakt vodenog zumbula, dobiven ekskluzivnim inovativnim procesom

Uzgajan na kontroliranim slatkovodnim ravnicama u području Petite Camargue, vodeni zumbul prolazi kroz patentirani proces ekstrakcije: oleo-eko-ekstrakciju.

Rođen nakon 20 godina istraživanja i ekspertize u biljnim uljima, ovaj mehanički proces omogućava potpunu ekstrakciju svih hidrofilnih i lipofilnih molekula u biljci, i na taj način omogućava dobivanje ekstrakta vodenog zumbula s visokom koncentracijom aktivnih sastojaka. Ekstrakt vodenog zumbula (NUXE patent) sadrži 18 identificiranih molekula, uključujući 12 različitih fitosterola.

Ex-vivo testovi provedeni od strane NUXE znanstvenog tima, dokazuju da je ova patentirana metoda ekstrakcije ima izravan učinak na učinkovitost aktivnog sastojka:  jača zaštitnu barijeru kože te time štiti od dehidracije.

  1. Kau Pe cvijet s Markižanskog otočja, senzacionalan umirujući dar prirode

Poznat po svojem očaravajućem mirisu, Kau Pe cvijet s Markižanskog otočja(lat. Fagraea berteroana, iznimno je bogat ovlaživačima, s izvrsnim umirujućim svojstvima

Obilje glamura za prekrasnu preplanulost, sa slasnim teksturama te toplim, opojnim mirisima.

 Prirodni aktivator za blistavu, prirodnu i dugotrajnu preplanulost

 Formula NUXESUN* proizvoda za zaštitu od sunca sadrži i prirodni aktivator preplanulosti: puder sjemenki rogača. Ova mediteranska biljka sadrži kiro-inozitol koji stimulira melanogenezu. Već od prvih dana izlaganja suncu, koža prirodno poprima blistavu preplanulost koja traje do nekoliko tjedana.

 Slastan ritual za još učinkovitiju zaštitu

 Zato što je uživanje u korištenju proizvoda za zaštitu od sunca najučinkovijiti način da se zaštitimo od štetnog UV zračenja, NUXESUN čini ritual nanošenja trenutkom čistog užitka: senzualne teksture i neodoljivo slasni mirisi s gornjim notama slatke naranče, srednjim notama tahićanske gardenije i baznim notama nježne vanilije.

*Ne uključuje Ulja za sunčanje i brže tamnjenje, SPF 10 i SPF 30.


Slasna krema za zaštitu od sunca, SPF 30

Visoka anti-age zaštita za lice

Sun_DeliciousLotionHighProtection_SPF30_flower

Slasna zaštita kože od prijevremenog starenja i UVA/UVB zračenja, NUXE Sun Slasna krema za zaštitu od sunca za lice, SPF 30 postiže 100% glamurozan preplanuli ten te sigurnost za kožu prilikom izlaganja suncu.

Osim što štiti kožu od UVA/UVB zračenja te vidljivih znakova suncem uzrokovanog prijevremenog starenja kože, ona ujedno pojačava i produljuje preplanuli tenzahvaljujući prirodnompuderu rogača,vodeni zumbulobilno hidratizira kožu, a egzotični Kau Pe cvijet s Markižanskog otočja (lat. Fagraea berteroana)štiti od pregrijavanja kože, umiruje ju i smanjuje iritacije.

Za sve tipove tena, čak i svijetli, na području lica i vrata.

Cijena, 50 ml: 133 kn

Topivakrema za zaštitu od sunca, SPF 50

Vrlo visoka anti-age zaštita za lice

Sun_MeltingCreamHighProtection_SPF50_flower

Slasna zaštita kože od prijevremenog starenja i UVA/UVB zračenja, NUXE Sun Topiva krema za zaštitu od sunca za lice, SPF 50 postiže 100% glamurozan preplanuli ten te sigurnost za kožu prilikom izlaganja suncu.

Osim što štiti kožu od UVA/UVB zračenja te vidljivih znakova suncem uzrokovanog prijevremenog starenja kože, ona ujedno pojačava i produljuje preplanuli ten zahvaljujući prirodnompuderu rogača,vodeni zumbulobilno hidratizira kožu, a egzotični Kau Pe cvijet s Markižanskog otočja (lat. Fagraea berteroana)štiti od pregrijavanja kože, umiruje ju i smanjuje iritacije.

Savršeno zaštićena, koža postiže prekrasnu preplanulost.

Cijena, 50 ml: 144 kn

 Slasno mlijeko za zaštitu od sunca, SPF 30

Vrlo visoka anti-age zaštita za lice i tijelo

Sun_DeliciousLotionHighProtection_SPF30_flower

Ovo slasno mlijeko kombinira visoku UVA/UVB zaštitu s snažnim staničnim aktivnim sastojcima koji sprječavaju prijevremeno starenje kože. Njegove luksuzne lamelarne teksture čine korištenje čistim užitkom: kao da je koža uronjena u kupku svilenkaste mekoće i nježnog, ali neodoljivog mirisa.

Zaštoćena od opeklina, lice i tijelo postižu prekrasnu preplanulost. Aktivator preplanulosti, puder sjemenki rogača, omogućava prirodnu i dugotrajnu preplanulost. Obogaćena hidratantnim biljnim glicerinom, koža je iznimno meka i blistava.

Učinkovitost i užitak dokazanu su pod nadzorom dermatologa:

  • 95%(1) žena tvrdi da se brzo nanosi i upija
  • 95%(1) žena tvrdi da ostavlja kožu svilenkasto mekom
  • preplanulost je prirodna i blistava za 100%(1) žena i dugotrajna za 95%(1) žena

Za sve tipove kože, čak i za vrlo svijetlu. Namijenjen svim ženama koje žele samo jedan proizvod u svojoj torbi za plažu te savršenu preplanulost od ranog proljeća do kasnog ljeta. Koristite ga obilno na plaži ili kraj bazena, u ljetnoj haljini na terasi, u kratkim hlačama tijekom šetnje… Nanosi se na lice i tijelo prije izlaganja suncu, te se obnavlja svaka 2 sata tijekom sunčanja ili i češće nakon plivanja ili brisanja ručnikom.

Rezultat: Prirodna, blistava i osvjetljena preplanula koža, prije, tijekom i nakon ljetovanja.

Cijena, 150 ml: 167 kn

Ulje za zaštitu od sunca i brže tamnjenje

Niska zaštita za lice i tijelo, SPF 10

Sun_TanningOilLowProtection_SPF10_flower

Kultni proizvod za svaku ženu, NUXE Sun Ulje za zaštitu od sunca i brže tamnjenje, pravi je užitak.

Već samo nanošenje predstavlja čisti, luksuzni trenutak: svileni dodir koji obavija tijelo i lice u jednom koraku, ostavljajući mekani svilenkasti osjećaj i sanjivi miris na vašoj koži.

Intenzivna veza sa suncem koja stvara prekrasnu preplanulost lica i tijela, visoka UVA/UVB  zaštita kože te hranjiva njega uljima suncokreta, makadamije i shea maslaca.

Vodootporna zaštita, bez alkohola i mineralnih ulja. Za savršeno glamuroznu, prirodnu i dugotrajnu preplanulost.

Za tamni ten ili već preplanulu kožu.

Cijena, 150 ml: 175 kn


Ulje za zaštitu od sunca i brže tamnjenje

Visoka zaštita za lice i tijelo, SPF 30

Sun_TanningOilHighProtection_SPF30_flower

 Kultni proizvod za svaku ženu, NUXE Sun Uljeza zaštitu od sunca i brže tamnjenje SPF 30, pravi je užitak zaštite od sunca.

Već samo nanošenje predstavlja čisti, luksuzni trenutak: svileni dodir koji obavija tijelo i lice u jednom koraku, ostavljajući mekani svilenkasti osjećaj i sanjivi miris na vašoj koži.

Intenzivna veza sa suncem koja stvara prekrasnu preplanulost lica i tijela, visoka UVA/UVB  zaštita kože te hranjiva njega uljima suncokreta, makadamije i shea maslaca.

Vodootporna zaštita, bez alkohola i mineralnih ulja. Za savršeno glamuroznu, prirodnu i dugotrajnu preplanulost.

Cijena, 150 ml: 175 kn

 Učinkovitost i užitak dokazanu su pod nadzorom dermatologa:

  • 95%(2) žena tvrdi da se brzo nanosi i upija
  • 90%(2) žena tvrdi ima hranjiva svojstva
  • preplanulost je prirodna i blistava za 95%(2) žena i dugotrajna za 85%(1) žena
  • proizvod omogućava tamnjenje bez nastanka pjega ili tamnih mrlja za 90%(2) žena

Namijenjeno svim tipovima kože, čak i svjetloj koži. Za sve žene koje žele iskustiti glamuroznu preplanulost. Koristi se na plaži. Nanosi se na lice i tijelo prije izlaganja suncu, te se obnavlja svaka 2 sata tijekom sunčanja ili i češće nakon plivanja ili brisanja ručnikom.

Rezultat: Beskrajno zlatna, blistava i dugotrajna preplanulost.

Mliječni sprej za zaštitu od sunca

Visoka zaštita za lice i tijelo, SPF 30

Sun_MilkySpray_MediumProtection_SPF20_flower

Osvježavajuća zaštita u obliku NUXE Sun Mliječnog spreja za zaštitu od sunca, u jednom potezu omogućava obilnu hidrataciju, visoku SPF zaštitu te staničnu zaštitu kože lica i tijela od prijevremenog starenja. Cvijet vodenog zumbula sprječava dehidraciju i štiti zaštitnu barijeru kože, dok Kau Pe cvijet omekšava kožu i sprječava njezino pregrijavanje.Za 100% glamurozan ten zadužen je aktivator preplanulosti, prah sjemenki rogača, te biljni glicerin za obilnu hidrataciju.

Za lagano preplanulu put, izloženu umjerenom suncu.

Cijena, 150 ml: 152 kn

2U1 osvježenje poslije sunčanja

NUXE sun Nježni šampon za tijelo i kosu poslije sunčanja

Sun_AfterSunBodyHairShampoo_flower

Za nevjerojatno meku kožu i sjajnu kosu nakon izlaganja suncu stigao je NUXE sun Nježni šampon za tijelo i kosu poslije sunčanja. Svojom kremastom teksturom s ekstraktom vodenog zumbula i egzotičnim Kau Pe cvijetom s Markižanskog otočja omekšava i umiruje kožu.

U jednom potezu uklanja sve ostatke UV filtera, soli, klora i pijeska iz kože i kose, ostavljajući nježan miris ljetnih nota slatke naranče, tahićanske gardenije i vanilije. Ultra nježna biljna formula bez sulfata i sapuna, ne isušuje kožu, a ujedno je i u potpunosti biorazgradiva i nježna prema okolišu.

Namijenjen svim ženama koje žele jedan praktičan after-sun proizvod koji mogu koristiti već i na plaži, za uklanjanje ostataka soli i klora nakon plivanja. Za sve tipove kože i kose.

Cijena, 200 ml: 75 kn

 (1)Test korištenja proveden pod dermatološkim nadzorom na 22 volonterakroz 28 dana – % zadovoljstva nakon 28 dana.

(2)Test korištenja proveden pod dermatološkim nadzorom na 20 volontera kroz 28 dana – % zadovoljstva nakon 28 dana.

(3)In vivo kliničko ispitivanje provedeno na 14 volontera koristeći kromometriju, 14 dana nakon izlaganja suncu.

(4)Osim proizvoda od pčela.

(5)Njega lica.


NUXE prirodnu kozmeziku potražite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

www.nuxe.hr