Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Ljepota > Smart Bee For Kids

Smart Bee For Kids

Izvor fotografije: Press

Dodatak prehrani kod djece za energiju, poboljšanje imuniteta i psihološke funkcije.

Smart Bee For Kids je dodatak prehrani sa sinergijskim djelovanjem hranjivih elemenata iz meda, cvjetnog praha, kakaa, cimeta, propolisa, acai plodova, mlade zelene pšenice i vitamina C.

Kakao, cimet, acai i zelena pšenica su iz organskog uzgoja!

Med–sadrži brojne hranjive tvari, a zbog sadržaja organskih kiselina, mineralnih tvari, vitamina, eteričnih ulja i aromatičnih tvari omogućava i kompletniju apsorpciju korisnih elemenata iz svakodnevne prehrane. Zbog visokog udjela monosaharida u svom sastavu odmah po konzumaciji diže energetski status organizma.

Cvjetni prahje superhrana zbog svog izuzetnog sastava vitamina, minerala, svih 22 aminokiseline, DNK i RNK i čak 5000 enzima i koenzima koji su katalizatori biokemijskih procesa te pozitivno uječu na rast i razvoj organizma. Stimulira izmjenu tvari i smatra se izuzetno kvalitetnom namirnicom koja održava homeostazu organizma.

Kakao- iznimno bogat polifenolima – flavonolima koji imaju  izražena antioksidativna svojstva. Odličan je izvor željeza i magnezija tepotiče pamćenje i koncentraciju. U kakao prahu iz organskog uzgoja očuvani su svi vitamini, minerali i antioksidansi.

Cimet –pomaže kod upala i infekcija, ublažava probavne tegobe, regulira količinu šećera u krvi i poboljšava aktivnost mozga. Ljekoviti cimet se dobiva samo iz vrste Cinnamomum zeylanicum (cejlonski cimet) koja potječe sa Šri Lanke.

Propolisprirodni antibiotik najšireg spektra zbog sadržaja fenolnih spojeva. Koristi se tisuće godina, a danas mnoge znanstvene studije dokazuju njegovo antibakterijsko, antivirusno i protuupalno djelovanje. Flavonoidi iz propolisa interferiraju u mnogim regulacijskih mehanizmima stanice pa tako djeluju i na normalizaciju rasta humanih stanica i zaustavljaju bujanje tumorskih stanica.

IMG_2306

Acai-amazonske bobice bogate antocijaninom-pigmentom i jedne od najjačih antioksidanata u svijetu. Sadrže vlakna koja pomažu probavnom sustavu, prirodne šećere koji podižu razinu energije u organizmu, dok antioksidansi pomažu u jačanju imunosnog sustava. Broj jedan među superfoodom u svijetu zbog visoke koncentracije esencijalnih masnih kiselina, minerala, beta-karotena, vitamina B1 i E vitamina.

Zelena pšenica –zbog visokog udjela klorofila (70%) koji je po kemijskom sastavu sličan hemoglobinu djeluje kao prirodni čistač organizma, a uz 16 vitamina i 90 minerala sadrži nekoliko stotina nezima koji se ne mogu naći niti u jednoj drugoj hrani. Ima i 7 puta više kalcija od neprerađenog mlijeka i 2 puta više magnezija nego svježa soja.

Vitamin Cili askorbinska kiselina je važan esencijalni nutrijent i jedan je od najsnažnijih antioksidansa među vitaminima. Ima važnu ulogu u oksido-reduktivnim procesima i u staničnom disanju, povećava otpornost organizma prema virusnim i bakterijskim infekcijama uključujući i alergije. Ima veliku ulogu u stvaranju kolagena značajnog za razvoj i regeneraciju tkiva, krvnih žila, kostiju i zuba. Bitna je njegova uloga u procesu cijeljenja rana, a ponaša se i kao antihistaminik. Potreban je i kod proizvodnje žuči i za normalan rad brojnih drugih organa i sustava.

ZaEnergiju i snagu

  • Imunitet
  • Psihofizički razvoj
  • Prevenciju
  • Bolju koncentraciju i pamćenje

Doziranje:

Djeca od 1 do 2 god.: 2 puta dnevno po 1 kavenu žličicu. Kavena žličica=1,7 g.

Djeca od 2 god.: 2 puta dnevno po 1 čajnu žličicu. Čajna žličica=5 g.

Uzimati poslije jela.

Sinergija potpuno prirodnih nutrijenata u samo jednoj čajnoj žličici na dan!

Za veselo i zdravo djetinjstvo!

www.shop.radovanpetrovic.com/index.php/