Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Ljepota > Parlami d’amore kolekcija jesen zima 2016

Parlami d’amore kolekcija jesen zima 2016

Izvor fotografije: Press

GLOSS DESIGN® ekstreman sjaj
Sjajilo visokog sjaja, sa vrlo lijepom i elegantnom ambalažom. Ima vrlo velik raspon raskošnih boja, sjajnih poput laka, kromiranih ili šok boja. Revolucionarna formula koja će popuniti usne i učinit ih većima i nježnima.

parlami-damore_gloss_k11351_srgb

PURO RUŽ
Savršen make up i senzualnije usne zahvaljujući lifting efektu dragocjenog Biodynes® s inovativnim zateznim faktorom koji je dodan ovom ružu za usne. Formula sadrži alou, hijaluronsku kiselinu, rižin vosak, retinol i vitamin E. Dugotrajno i superhidratantno djeluje na usne, štiti ih i usporava starenje.

parlami-damore_k12369_rossettopuro_srgb

PROFESIONALNA OLOVKA
Vodootporna i jednostavna za nanošenje, ova olovka jedna je od najomiljenijih kod žena zbog svoje posebnosti. Osim kao klasičnu olovku za ocrtavanje usana, možemo je primijeniti i na cijelim usnama uz pomoć posebnog kista.

matita-prof-labbra_aperta_n9_srgb

SJENILO ZA OČI SA SVILENKASTIM EFEKTOM
Lagano i nježno poput svile, ovo sjenilo zadržava mekoću i glatkoću osjetljive kože oko očiju, dok kapke čini naglašeno zavodljivima. Formula je obogaćena hijaluronskom kiselinom, vitaminom E i UV filterima te osigurava blistav i dugotrajan make-up. Bogata paleta sjajnih i mat boja.

parlami-damore_k15567_ombrettoeffettoseta_srgb

PALETA RUMENILO I SJENILO
Kompaktni puder s uzorkom ruže na površini, napravljen novom tehnologijom pomoću koje se savršeno poput “pločica” razdvajaju boje. Zahvaljujući ovom postupku izrade boje se mogu koristiti odvojeno ili zajedno za poseban efekt.

parlami-damore_k16056_prodottostar_srgb

SHOCK EYELINER
Bijeli eyeliner imperative je ove sezone: Najbolji svjetski make up artisti kunu se u ovaj proizvod i izdvajaju ga kao najbolji proizvod za postizanje svježeg i zavodljivog look-a.

parlami-damore_k15371_eyeliner_shock_srgb

LAK ZA NOKTE S EFEKTOM GELA
Lak za nokte visokog sjaja s posebno dizajniranom četkicom koja omogućava lako nanošenje. Zahvaljujući poboljšanoj forumli koja daje dugotrajnost laku, manikura će biti besprijekorna dugo vremena.

parlami-damore_smaltoeffettovelluto_k10663_srgb

PROFUMO DELL AMORE
Pravi topli, jesenski, ugodan i dugotrajan miris ruže dolazi u jedinstvenom pakiranju s kuglicom poput roll-ona, malen je i kompaktan i stane u svaku torbicu.

k27704_01

www.everet-group.com/cr/