Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Ljepota > Najmirisniji rođendan sa stilom: Huile Prodigieuse® slavi 25 godina

Najmirisniji rođendan sa stilom: Huile Prodigieuse® slavi 25 godina

Izvor fotografije: Press

Prvo i jedinstveno višenamjensko suho ulje za njegu lica, tijela i kose – NUXE Huile Prodigieuse® Čudesno suho ulje, ovog ljeta slavi 25 godina Emocija, Strasti i Ljepote s novom, još boljom formulom i 3 neodoljiva rođendanska limitirana izdanja.

 

Moja nova, još savršenija formula!

 

Nova limitirana izdanja dolaze s najčuvanijom tajnom prekrasne kože – novom formulom Huile Prodigieuse®.

Nova, još bolja i inovativnija formula obogaćena je novim dragocjenim, hranjivim i anti-age* aktivnim sastojkom: Tsubaki uljem.

 

Učinkovitost nove formule Huile Prodigieuse® dokazana je i novim istraživanjima.

Na licu je potvrđeno snažno ANTIOKSIDATIVNO DJELOVANJE protiv prijevremenog starenja kože: 1 kap Huile Prodigieuse® suhog ulja je dovoljna da zaštiti kožu od preko 90% slobodnih radikala**.

Potvrđena učinkovitost na tijelu i tona POJAVU STRIJA (izmjereno od strane dermatologa), koja pokazuje smanjenje vidljivosti strija od 30%***.

Izmjerena i potvrđena učinkovitost na KOSI i to naMEKŠU I OBNOVLJENU KOSU za sve tipove kose, potvrđeno od strane profesionalnih frizera.

 

*Izvor: QunitilesIMS – PEC ljekarne i prodavaonice za zdravlje i ljepotu – Tržište ulja za njegu tijela za žene u Francuskoj – MAT Kolovoz 2016. – u volumenu i vrijednosti.**Učinak Tsubaki ulja (lat. Camellia japonica) na ljudski prokolagen tipa I i zaštitnu barijeru kože. Jung, et al. Magazin etnofarmakologije 112 (2007) 127–131.). ***Smanjenje za 30%. Test korištenja pod nadzorom dermatologa na 26 dobrovoljaca. % poboljšanja procijenjen od strane dermatologa nakon 56 dana korištenja

 

25 godina Emocija, Strasti i Ljepote

 

Kao omiljeno ulje francuskih žena te br. 1* ulje za njegu tijela u ljekarnama, NUXE Huile Prodigieuse® Čudesno suho ulje za njegu lica, tijela i kose ovog ljeta stiže u 3 limitirana izdanja u posebnim bojama i porukama koje simboliziraju obilježja ljeta, s jedinstvenim grafički uzorkom koji se prelijeva po njegovoj ikonskoj bočici.

 

Koraljna

je boja Strasti, ženstvenosti, uzbuđenja pred iščekivanjem iznenađenja. Ona budi sjećanja na ljetne romanse i egzotične boje ljeta.

Tirkizna

utjelovljuje Emocije i neopisivu sreću ljeta. Ona podsjeća na rajske otoke okružene lagunama. Tirkizna podjseća na slani morski zrak i bezbrižne ljetne trenutke.

Bijela

prenosi poruke Ljepote, čistoće i nevinosti. Ona je pojam svježine i lakoće te potpune obnove duha i tijela. Kada osjećamo želju za regeneracijom, bijela je boja koja nam trenutno pada na um.

Huile Prodigieuse® limitirana izdanja

Cijena, 100 ml: 196 kn

 

 

NUXE prirodna kozmetika dostupna je u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

www.nuxe.hr