Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Ljepota > Luksuzna nota svakodnevne njege

Luksuzna nota svakodnevne njege

Izvor fotografije: Press

Unošenjem doze luksuza u našu svakodnevicu u trenu može popraviti raspoloženje, čak i na najtmurniji dan. Upravo ORAL-O-SEPT STERIL-O-SEPT će u trenu unijetu potpuno drugačiju svježinu u vaš život.

ORAL-O-SEPT paste za zube kombiniraju sve jedinstvene sastojke koji čine vaše desni i zube zdravima, a zubi postaju bijeli, glatki i sjajni.

ORAL-O-SEPT Toothpaste Quadro POWER & WHITENING

Uz paste za djecu tu, su i vrhunske paste za zube za odrasle.

ORAL-O-SEPT Toothpaste JUNIOR 6+ GIRLS (6)

Zaštićena formula Actipone® PX 3 čini zube i desni zdravima zahvaljujući antioksidantskim, protuupalnim i antimikrobnim svojstvima (purpurna ehinacija, đumbir, smirna), a dodatak mješavine bilja HERBAL COMPLEX (ružmarin, matičnjak, kamilica, kadulja, hamamelis, petolist srčenjak) njeguje i pruža dodatnu zaštitu od bolesti zubi i desni.

ORAL-O-SEPT Toothpaste WHITENING & Mouthwash Keep WHITE

Revolucionarna formula EXTREME BI-FRESHNESS čini vaš dah osobito svježim, osiguravajući jedinstvenu i dugotrajnu svježinu vaših usta.ORAL-O-SEPT vodice za usta su vodice za usta nove generacije.

One kombiniraju sve jedinstvene sastojke koji sprječavaju i smanjuju zubne naslage te vam ujedno omogućuju da vodica za usta dopre do mjesta do kojih ne možete doprijeti ni temeljitim četkanjem.

STERIL-O-SEPT Kids sprej za ruke je antibakterijsko sredstvo za učinkovitu dezinfekciju s trenutačnim učinkom. Sadrži aktivnu tvar etanol 66g/100g. Dodani njegujući sastojci aloe vera i kamilica njeguju i osvježavaju ruke. Proizvod je dermatološki testiran i ne uzrokuje alergije.

STERIL-O-SEPT Kids Hand Sanitizers

STERIL-O-SEPT Kids maramice za ruke su maramice natopljene dezinfekcijskim sredstvom za učinkovitu antibakterijsku dezinfekciju ruku s trenutačnim učinkom. Sadrži etanol 66g/100g. Dodani njegujući sastojci aloe vera i kamilica njeguju i osvježavaju ruke. Proizvod je dermatološki testiran i ne uzrokuje alergije.

STERIL-O-SEPT Kids Hand Tissues

Informacije o antibakterijskim proizvodima za dezinfekciju ruku marke STERIL-O-SEPT možete pronaći na: www.steril-o-sept.com

 

Novost je da ORAL-O-SEPT i STERIL-O-SEPT od sada možete pronaći i u vašoj najbližoj Muller trgovini i to po akcijskim cijenama sniženima čak 20%, a čekaju vas, kao i do sada u svim Douglas parfumerijama!