Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Ljepota > LIPIKAR STICK AP+–novo instant rješenje protiv svrbeži !

LIPIKAR STICK AP+–novo instant rješenje protiv svrbeži !

Izvor fotografije: Press

Stigla je jesen i hladnije vrijeme. Ovaj period poznat po nižim temperaturama, nije najdraži obiteljima koje se bore s atopijskim dermatitisom i ekcemima na osjetljivoj koži. Kako je jedan od najvećih i najneugodnijih problema svrbež, koji izuzetno narušava kvalitetu života, La Roche-Posay je lansirao idealno rješenje! Lipikar Stick AP+, proizvod koji pomaže protiv svrbeža, iritacija i češanja te je pogodan za sve uzraste! Njegovo praktično pakiranje omogućuje da ga veliki, ali i mali koriste i primjene u trenutku kada se svrbež pojavi. Proizvod se može nanositi na sve dijelove tijela, trenutno smiruje napadaje svrbeži i idealan je jer se može nanositi bilo kada i bilo gdje!

Danas, 50 milijuna ljudi u svijetu pati od atopijskog akcema. Atopija se smatra najrasprostranjenijim problemom kože koji narušava kvalitetu života, dok je drugi razlog po učestalosti preskripcije kod dermatologa u Europi. Kada govorimo o postotku djece koja pate od navedenog problema, on pogađa 20% mališana u više od 100 zemalja diljem svijeta.

SVRBEŽ – BR. 1 SIMPTOM KOŽE SKLONE ATOPIČNOM EKCEMU

Dokazano je da 89% osoba koje imaju kožu sklonu atopijskom dermatitisu pate zbog svrbeži. On je broj 1 razlog za pogoršanje kvalitete života.

Što ako bismo koži ponudli učinkovito rješenje umjesto češanja?

Novi Lipikar Stick AP+ za kožu sklonu atopiji trenutno smiruje svrbež i omogućuje mirniji nastavak svakodnevice, a i života. La Roche-Posay kao stručnjak za osjetljivu kožu, lansirao je proizvod koji trenutno umiruje napadaje svrbeži – bilo kada i bilo gdje!

Lipikar Stick AP+ pogodan je za svaku torbicu i idealan za SOS trenutke napadaja češanja. Nosite ga sa sobom u grad, na posao, vrtić. Njegova jednostavnost korištenja može pomoći svakom mališanu da sam nanese proizvod i smanji svrbež istog trena. Uz ovaj novi La Roche-Posay proizvod naučite svoje najmanje kako si samostalno pomoći u trenucima kada im, u njihovoj osjetljivoj koži, nije najugodnije!

Zahvaljujući kvalitetnim i dermatološki ispitanim sastojcima, Lipikar Sticku kratkom vremenu smanjuje pojavu svrbeža.

Karite maslac – koži vraća lipide

Cink-glukonat – antibakterijsko djelovanje

Madecassoside – ublažuje upalu

LIPIKAR STICK AP+ – TESTIRAN I ODOBREN OD LIPIKAR OBITELJI!

La Roche-Posay je obiteljima koje su sudjelovale na Lipikar Školi atopije, omogućio testiranje proizvoda, kako bi se uvjerio u njegovu učinkovitost i djelotvornost. Obitelji iz Hrvatske, Slovenije i Srbije imale su priliku mjesec dana koristiti Stick AP+, a ovo su njihova iskustva:

“Moj trogodišnjak je naučio kako si sam može pomoći kada ga koža svrbi. Proizvod je odličan baš zbog toga što ga djeca mogu sama nanositi. “

(Mama Antonija Neralić)

 

“Nakon mazanja, unutar 5 do 10 minuta prestala je iritacija, a crvenilo se smanjilo.”

(Obitelj Makar)

 

“Uvečer prije spavanja stick smo obavezno morali ostaviti pored kreveta, jer se navikla da posegne za njim.”

(Obitelj Josipović)

 

“Stick AP+ vrlo praktičan za korištenje, uvijek ga imaš sa sobom i stane u džep. Maleno dijete ga bez problema može samostalno koristiti.”

(Mama Zrinka Slunjski)


Lipikar Stick AP+ odobren je od Lipikar obitelji, gdje je 92%[1] roditelja zadovoljno testiranim proizvodom!

LIPIKAR AP+ RUTINA – POTPUNO RJEŠENJE ZA KOŽU SKLONU ATOPIJI

Potrebno je naglasiti kako Lipikar Stick AP+ ne zamjenjuje već poznat AP+ duo za njegu tijela – Lipikar Syndet AP+ i Lipikar Baume AP+, već je on nadopuna uobičajenoj njezi!

Lipikar Baume AP+ i Syndet AP+ pomažu kod obnove kožne barijere, prorjeđuju faze pogoršanja svrbeži, kod kuće, prilikom tuširanja.

Lipikar Stick AP+ zaustavlja svrbež– bilo kada i bilo gdje!

Više o temi atopije kože potražite na našim službenim stranicama Lipikar obitelji!

 

***

Preporučena maloprodajna cijena*:

Lipikar Stick AP+ 15ml:93,46 HRK

Lipikar Baume AP+ 200ml: 122,35 HRK,  400ml: 170,50 HRK

Lipikar Syndet AP+ 200ml: 91,98 HRK, 400ml: 139,51 HRK

*Neobavezujuća preporučena  cena (Kupac je slobodan da, u svako doba, nezavisno i samostalno odredi vlastite maloprodajne cijene, u skladu sa svojom cjenovnom politikom)

[1] 13 od 14 obitelji zadovoljno je testiranim proizvodom Lipikar Stick AP+