Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Ljepota > Limitirana kolekcija “Graphic Grace” by CATRICE

Limitirana kolekcija “Graphic Grace” by CATRICE

Izvor fotografije: Press

Jasna strategija. Klasične linije, svijetli tonovi i grafički elementi – to je tajni recept za uspjeh i upečatljivi modni look pun energije! Elementi Bauhaus arhitekture ,te dizajnerski purizam su fokus svih modnih revija, jedan trend budućnosti i investicije u bezvremenski dizajn.

Linearni oblici i intenzivne boje su središnji elementi limitirane kolekcije “Graphic Grace” by CATRICE koja je dostupna od kraja veljače do isteka zaliha 2016. CATRICE kombinira atraktivne i privlačne boje naranče i fuksije u kombinaciji sa sivom i bojom kože. Mat i lagano svjetlucajući elementi stvaraju ženstveni stil. Kolekcija uključuje Kohl Liner olovku za oči sa ekstra dugim vrhom i mekom ultra crnom teksturom kao i olovku za obrve sa inovativnim trokutastim vrhom i teksturom voska za lakše nanošenje. Must have su i puderasti ruževi i rumenilo za mat završetak,u svjetlim tonovima.
Ljepota & Stil – by CATRICE.

Graphic Grace by CATRICE – Quattro sjenilo za oči

C02 Architectual Arts

Četiri visoko pigmentiranih sjenila u jednoj atraktivnoj ambalaži s linearnim uzorkom. Koncept ujedinjuje jednu jarku boju kako bi se naglasile oči – boja naranče ili fuksije – s kontrastom sive ili bež nijanse. Mat i svjetlucajući učinci daju oku izraz živosti. Sjenilo je dostupno u dvije verzije, broj 1 –Linearne linije i broj 2- Umjetnost arhitekture.
MPC 35,90 kn

Graphic Grace by CATRICE – Kohl Liner olovka za oči

C01 Black

Podvucite crtu. Meka olovka za oči sa ekstra dugim vrhom, te mekom ultra crnom teksturom daje smokey rezultate- ili za klasični stil tuševa za oči ili za intenzivan crni smokey efekat na očima. Dosupno je u crnoj 01 boji.
MPC 27,90 kn

Graphic Grace by CATRICE – Olovka za obrve

C01 Brown

Profesionalna olovka za obrve sa kremastom I vosku sličnoj teksturi. Tanki I trokutasti vrh je idealan da optički napuni I oblikuje obrve, dok kraj sa četkicom oblikuje I definira obrve. Boja je dostupna u jasen smeđoj, te garantira prirodan make up look.
MPC 23,90 kn

Graphic Grace by CATRICE – Powdery Ruž za usne

C02 Functional Forms
Funkcija&Dizajn. Puderasti ruž za usne je idealan za mat i ultra ženstven izgled. Boja fuksija, svjetlo ružičasta i narančasto-crvena su tri glavne boje koje će omogućiti senzualnost i obogatiti svaki izgled. Pruža usnama divan i ugodan osjećaj bez da ih isušuje
Dostupan je u tri nijanse: C01 Straight Style, C02 Functional Forms i C03 Dimensional Design.
MPC 39,90 kn

Graphic Grace by CATRICE – Powder rumenilo

C01 Structured Shapes

Fino puderasto rumenilo u dvije naglašene boje ove kolekcije – boji fuksije  boji naranče skladno spojene linearnim uzorkom. Rumenilo daje svjež izgled i naglašava jagodice. Apsolutni must have za početak nove godine!
Dostupno u jednoj boji – C01 Structured Shapes.
MPC 31,90 kn

Graphic Grace by CATRICE – lak za nokte

C03 Functional Forms

Geometrijski stil. Fuksija, ružičasta i boja kože – te tri boje slijede ravnu liniju kolekcije I daju sklad vašim noktima.
Formula lakova za nokte daje profesionalnu prekrivenost, dugotrajnost i sjaj sa efektima. Zahvaljujući četkici, nanošenje laka za nokte je pojednostavljeno! Dostupan je u 4 nijanse – C01 Geometric Greys, C02 Straight Style, C03 Functional Forms and C04 Graphic Glaze.
MPC 19,90 kn

“Graphic Grace” by CATRICE CATRICE je dostupna na prodajnim mjestima DM-a do isteka zaliha.