Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Ljepota > Kultni brend za njegu dječje kože

Kultni brend za njegu dječje kože

Izvor fotografije: Press

Becutanova snježna čarolija još jednom je začarala Ledeni park na Tomislavcu

Advent je već tradicionalno rezerviran za Becutanovu čaroliju i druženje s najmlađima. Tako su mali Bekutančići i ove subote uživali u poznatom društvu Marijane Batinić i Luke Nižetića i zajedno se smijali, igrali, pjevali božićne pjesme, uživali u predstavama, ali i klizanju u čarobnom ambijentu Ledenog parka Tomislavac….

Već tradicionalno Becutanovo druženje s klincima i njihovim roditeljima održalo se ove subote na jednoj od najljepših adventskih lokacija u Ledenom parku na zagrebačkom Tomislavcu. Zanimljiv i interaktivni program pod nazivom „Becutanova snježna čarolija“ trajao je punih pet sati kojeg su vodili Marijana Batinić i Luka Nižetić, te zajedno s mališanima jednako uživali u brojnim aktivnostima koje je za njih i ove godine priredio Becutan.


„U Becutanovoj snježnoj čaroliji bez ikakve sumnje uživaju sve generacije, a ne samo najmanji“ – rekla je Marijana Batinić koja je u društvu Bekutančića uživala u zabavnim i edukacijskim predstavama „Snjegovićeva odluka“ i „Potraga za pahuljicama“, ali i u brojnim kreativnim radionicama u kojima su mališani imali priliku izrađivati vesele snjegoviće, ali i otkriti svoje skrivene želje.
Snježnu čaroliju Becutana dodatno je začarao i Luka Nižetić koji je sve prisutne iznenadio mini koncertom, a bez ikakve sumnje božićne pjesme u jedan glas pjevali su svi koji su se u tom trenutku našli na sunčanom Tomislavcu.


„Ovo je definitivno jedan od najbolje provedenih vikenada u prosincu i to u najljepšem društvu – onih najmanjih i najiskrenijih“ – izjavio je Luka koji je zajedno s Marijanom uživao i u klizanju s brojnim Bekutančićima na Ledenom parku.

Kultni brend kojem vjeruju generacije

Tako je Becutan i ovih blagdana onim najmanjima priuštio emotivan “miris djetinjstva” i još jednom potvrdio koliko je čvrsto povezan sa zajednicom koja ga vjerno prati više od 40 godina. Becutanovi kvalitetni i raznoliki proizvodi prvi su izbor brojnih roditelja kada je riječ o njezi nježne dječje kože.


Prepoznatljiva ambalaža, divni mirisi, nježne teksture proizvoda koje njeguju i štite dječju kožu čine Becutan obiteljskim brandom koja se koristi generacijama.


Sigurnost, briga, zajednički trenuci nježnosti roditelja i djece, duga tradicija brenda i vrhunska kvaliteta samo su neke od karakteristika koje asociraju na već poznati Becutanov miris djetinjstva.