Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Ljepota > Koža na detoksikaciji

Koža na detoksikaciji

Izvor fotografije: Press

3 koraka za temeljitu detoksikaciju kože

Blagdansko vrijeme prekomjernog uživanja u hrani i piću te cjelonoćnih zabava je iza nas, a s početkom nove godine, dolazi i vrijeme čišćenja ili detoksikacije.

Post-blagdansku detoksikacija tijela od teške blagdanske hrane, alkoholnih pića, cigareta i ostalog, prati i temeljita detoksikacija naše kože.Naime, naša je koža glavni organ detoksikacije našeg tijela.3 su jednostavna načina kako pomognuti detoksikaciju tijela koja će rezultirati ne samo boljom probavom, smanjenjem viška kilograma već i blistavijim tenom te neodoljivim zdravim sjajem u očima.

  1. Izbacite toksine i opskrbite se detox namirnicama

 Detoksikacija podrazumjeva potpuno izbacivanje u prvom redu alkohola i cigareta, ali svakako i bilo kakvih suhomesnatih proizvoda, mliječnih proizvoda (osim probiotika poput acidofila), šećera, kave, grahorica te sušenog voća. Umjesto toga uživajte u obilju svježeg voća i povrća, ribi, orašastim plodovima, zelenomi bijelom čaju, maslinovom i kokosovom ulju, klice te puuuno vode.

  1. Pročistite kožu saunom

Siječanj je idealno vrijeme za posjetu sauni. Visoke temperature i suhi zrak otvaraju pore, dok znojenje čisti kožu i uklanja nečistoće. Nakon sauniranja, priuštite koži kratki šok hladnom vodom, koji će potaknuti cirkulaciju i učiniti kožu dodatno blistavom i mekom. I ne zaboravite nakon saune popiti 2-3 čaše vode ili nezaslađenog biljnog čaja kako biste nadoknadili izgubljenu tekućinu.

  1. Odaberite noćnu detoksikacijsku njegu

Noć je vrijeme intenzivne regeneracije naše kože, a da bi to bilo moguće, koži je potrebna detoksikacija.Iako je koža oboružana prirodnim detoksikacijskim procesima, s godinama oni slabe i postaju neučinkoviti, a u koži dolazi do gomilanja toksina i nusproizvoda metabolizma stanica, obnova postaje sve slabija te koža djeluje umorno, te u konačnici stari.

Inspiriran velikom moći biljaka, Laboratorij NUXE osmislio je Nuxellence® DETOX – prvu svakodnevnu noćnu detoksikacijsku njegu koja pojačava autolizu – proces detoksikacije kože, kako bi omogućila temeljito uklanjanje svih toksina iz kože tijekom noći te ubrzala njezinu obnovu.

Nuxellence_DETOX_Night2

DETOX njega koja uvodi revoluciju u vaše noći

Temeljita detoksikacija kože, najvažniji je cilj novog Nuxellence® DETOX Noćnog anti-age fluida.

Zahvaljujuć i Super-Detox kompleksu s ekstraktom albicije(drveta svile) i šećera dobivenih biotehnologijom, ovaj revolucionarni noćni fluid stimulira detoksikaciju stanica, dok cvjetovi pasiflore, anchuse i maka u srcu stanica obnavljaju oštećenu mitohondrijalnu DNA i punekožu energijom.

Ujutro je inače umoran ten jednostavno oživljen, svjež i odmoran, kao da ste spavali dodatna 2 sata.

Iz noći u noć, koža je detoksicirana, obnovljena i vidljivo pomlađena.

Za sve tipove kože i sve dobne skupine.

Cijena: 339 kn

NUXE proizvodi dostupni su u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

www.nuxe.hr