Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Ljepota > CATRICE Noviteti proljeće / ljeto 2016

CATRICE Noviteti proljeće / ljeto 2016

Izvor fotografije: Press

Čista želja za životom – to je CATRICE.

Ulazimo u sezonu  proljeće / ljeto sa tim osjećajem, inspirirani modnim pistama svjetskih modnih gradova.

Inovativna kozmetika i najnoviji trendovi izravno s modnih pista. CATRICE prati svjetske modne trendove u sezoni s jedinstvenim proizvodima visoke kvalitete. Inspiriran  modnim trendovima sezone proljeće/ljeto 2016, CATRICE predstavlja najnovije make-up naglaske za prvu polovicu godine.

970 Peachahontas

Fokus na očima. Svijetle i ekscentrične ili pospane i Smokey, plavu boju ne možemo izbjeći tijekom 2016 –te,  bez obzira na sjenilo plave boje kao nebo ili kao pastelno plava Kohl Kajal olovka za oči. Plava boja je nadopunjena nijansama neutralnog pijeska, sivo-bijele, sive i crne – idealno za uzbudljive očne make-up stilove koji se poigraju sa interakcijom svjetla i sjene ili geometrijskih oblika.  Lijepo definirane obrve stvaraju savršen okvir i jednostavno ih je postići s Velvet Brow Powder Artist olovkom za obrve.

Catr_VelvetMatt_SmokeyEyePencil040

Beauty prednosti. Osim novih boja – ponajviše pastelne Dusty Pink i nježne narančaste – u kategoriji usana dominira proizvod za njegu usana Luxury Lips Intensive Care sjajilo za usne. Osim što pruža sjaj i njegu, nježna tekstura pruža usnama dodir boje – idealan za popularan  Wet Shine Look.

430 Hot 'n Spicy

Suptilno konturiranje.  Zdrav, blistav ten je osnova za izgled tijekom proljeća i ljeta. Novi proizvodi poput Allround palete za konturiranje pružaju dubinu i postavljaju prekrasne naglaske.  Prime And Fine Beautifying Primer, inovativan dodatak Prime And Fine asortimana, optimizira izgled kože i stvara suptilan, zdrav no-make up izgled. Obrazi su naglašeni Dusty Pink i soft rosé nijansama.

#020 Warm Harmony

Bogata raznolikost.  Nokti su u razigranim bojama: boja kontrastne francuske manikure, geometrijski detalji u crno-bijeloj tehnici i efekti u naglašenim, svijetlim nijansama. Za one koje više vole nenametljiv dizajn  svidjeti će im se romantičan, ženstveni izgled u bisernim, pastelnim i vintage tonovima – postignutim pomoću  Luxury Nudes  lakova s  moiré-shinec efektom.

107 Robinson Coralsoe

Najbolje od ljepote – by Catrice.