Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Aktualnosti > 33. Dani beba, djece i trudnica

33. Dani beba, djece i trudnica

Izvor fotografije: Press

Splitsko izdanje najvećeg specijaliziranog sajma za bebe, djecu, trudnice i roditelje u regiji

  1. – 28. 10. 2018. –Mall of Split

Sajam „Dani beba, djece i trudnica“ tradicionalno će razveseliti svoje posjetitelje u novom trgovačkom centru Mall of Split. U  prekrasnom prostoru centra na hodnicima prizemlja, posjetiteljima će se na jednom mjestu predstaviti gotovo sve relevantne tvrtke prisutne u Hrvatskoj koje nude proizvode za trudnice, bebe i  djecu. Uz generalnog pokrovitelja sajma Mamas&Papas posjetitelje će dočekati i ostali sponzori sajma: Bebetto, Big Baby, Čarobnjakov šešir, Dada&Rocco, DayDream, Jane Group, Kikkaboo, mali split, Noona, Peg-Perego, Tosama, Violeta, te drugi izlagači.

Ovaj specijalizirani sajam pruža roditeljima mogućnost da se upoznaju snovitetima i brendovima, novim proizvodima, te dobiju korisne savjete o roditeljstvu, porođaju i prehrani beba.

Posjetitelje će obradovati i specijalne sajamske ponude, a upravo ovaj sajam je poznat po najvećoj ponudi proizvoda za bebe i djecu na jednom mjestu kao i poatraktivnim i primamljivim popustima.

Osim izložbenog prostora, za velike i male posjetitelje pripremljen je i bogat zabavni program. Na pozornici će nastupati brojni dječji zborovi, plesne skupine i drugi izvođači, a posjetitelje očekuju i nagradne igre.

Više o sajmu i izlagačima na službenim web stranicama sajma www.danibeba.com,

e-katalogu sajma: http://www.danibeba.com/digitalni_magazini/33_sajam/index.html#0  i

facebook stranici Dani.beba.

„Dani beba, djece i trudnica“ nezaobilazno su mjesto za sve roditelje, djecu i trudnice.

Hari Đerđ, direktor sajma  i organizacijski tim