Trudnoća.hr > Škola > Zabava i igre > Beskrajna ljubav brata prema bolesnoj sestrici

Beskrajna ljubav brata prema bolesnoj sestrici

Lindsay je rođena sa spinalnom mišićnom atrofijom i, nažalost, nikada neće moći samostalno hodati. Zbog svoje bolesti mnogo je čari djetinjstva u kojima nikada neće moći samostalno uživati.

Ona je vezana uz kolica od svoje druge godine i upravo zato su neograničena ljubav i trud njezinog brata Trentona još dragocjeniji. Kao i mnoga djeca i Lindsay se susrela s osudom svojim vršnjaka, no Trenton je odlučio tome stati na kraj.

Trenton smatra kako samo zato što je drugačija, ne znači da se i Lindsay ne želi uklopiti u okolinu baš poput ostale djece i vjeruje da bi njegov život bio potpuno drugačiji da se njegova sestrica nije rodila upravo sa tom bolešću.

Veliki brat u čast i kao podršku svojoj sestri iz godine u godinu sudjeluje u humanitarnoj utrci dugoj pet kilometara kojom se želi potaknuti ljude na veću svjesnost o spinalnoj mišićnoj atrofiji, ali i prikupiti novac za pronalazak lijeka za ovu bolest. No ne smatra to velim činom, jer kako i sam kaže sestra je njegov najbolji prijatelj i učinio bi sve za nju, jer njegov život bez nje nije ništa.

Nastavite čitati članak niže...