Trudnoća.hr > Obitelj > Moja priča > Pomozite nam pronaći skromnog Martina: Darovi za njega i seku čekaju!

Pomozite nam pronaći skromnog Martina: Darovi za njega i seku čekaju!

Izvor fotografije: Facebook

Maleni Martin je ovih dana postao glavna zvijezda interneta, bez da to uopće i zna.

Naime, pismo koje je Martin napisao Svetom Nikoli dirnulo je mnoge i postalo pravi hit. Dijelilo se društvenim mrežama Martinovo pismo, zavidjelo njegovim roditeljima na tako skromnom djetetu, divilo, tugovalo i veselilo činjenici da doista postoje djeca koja su tako iskreno skromna.

Nije sva Martinova skromnost samo u činjenici da je poručio Svetom Nikoli da on ne treba ništa, već i dio pisma u kojem želi da te darove dobije netko drugi, dok je njegova želja da njegova seka dobije barbiku.

15356513_1235810256484682_5340881708028610797_n
Martinu je jasno da Sveti Nikola ima ogromnu gužvu uz toliko djece i dao je Nikoli do znanja da će imati razumijevanja ako njegova želja ne može biti uslišana.
Sveti Nikola je bio jako dirnut ovako skromnom i iskrenom čestitkom za imendan, na koji većina djece ipak zaboravi u toj važnoj noći kada je glavni zadatak dobro ulaštiti čizmicu.
Iako se Sveti Nikola doista potrudio, nije uspio pronaći malenog Martina!

No, darove za Martina i njegovu sestru je ostavio kod svojih pomoćnika i sve što je potrebno jest da nam pomognete pronaći ovog divnog dječaka.
Naime, Hot Wheels dar za Martina i Barbie lutka za njegovu seku ih čekaju, a na nama je da pronađemo ove mališane i pomognemo Svetom Nikoli u naumu da darovi stignu do njih!

Podijelite našu molbu sa svojim prijateljima kako darovi ne bi dugo čekali na svog vlasnika!

Poznajete Martina?

Javite nam se na Facebooku ili na mojaprica@trudnoca.hr !