Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Godišnji horoskop za 2015. > Blizanci

Blizanci

  • blizanci

Obitelj

Blizanci će u 2015. imati vrlo skladan obiteljski život. Kvalitetno ćete provoditi vrijeme sa obitelji i odlično se slagati sa rodbinom. 2015. godina će biti vrlo ugodno i skladno putovanje za vašu obitelj. Uživajte u obiteljskim druženjima i potrudite se da ih bude što više.

Zdravlje

Probleme sa zdravljem koji su se pojavili tijekom 2014. godine u narednoj godini ćete uspješno riješiti. Ostat ćete zdravi tijekom cijele godine. Maleni problemi mogli bi se javiti sa želucem i probavom, no uspješno ćete ih ukloniti urednom i zdravom prehranom.

Ljubav

Na ljubavnom planu moglo bi biti malih poteškoća u siječnju, svibnju i kolovozu, no uz kvalitetnu komunikaciju svi će se problemi riješiti. Oni u vezi počet će razmišljati o braku, a neki odmah krenuti i u realizaciju planova o osnivanju obitelji.

Posao

Postoji mogućnost da ćete u 2015. godini promijeniti posao i bit ćete zadovoljno novonastalom promjenom. Financijsko stanje će biti zadovoljavajuće, samo pokušajte kontrolirati svoje potrošačke sklonosti. Ako budete trošili manje, morat ćete i raditi manje, pa će više vremena biti na raspolaganju za druženje s obitelji.

 

Vezani članci

jarac

Jarac

Mnogo vremena provodit ćete s obitelji i svaki slobodan trenutak pokušavati iskoristiti što je to bolje moguće.

vodenjak

Vodenjak

U 2015. savjetujemo redovite odlaske liječnike kako bi se zdravstveni problemi na vrijeme uočili i što bezbolnije riješili.

ribe

Ribe

Obitelj vam je spremna pomoći i biti podrška, samo je potrebno dati im do znanja da trebate pomoć.

X Želim sudjelovati!