Trudnoća.hr > Zanimljivosti > Godišnji horoskop za 2014. > Blizanci

Blizanci

  • blizanci

Dijete Blizanac

Djeca Blizanci najčešće su vrlo komunikativna već od najranijih dana. Često ćete moći vidjeti osmijeh na djetetovom licu i uvijek će biti spremno za interakciju. Djeca Blizanci iskazuju veliko zanimanje da didaktičke igre i igračke koji proizvode zvukove. Vrlo su znatiželjni te im treba dati dovoljno prostora da dođu do željenih saznanja. Vrlo su okretni, tako da ako očekujete dijete koje će biti rođeno u ovom znaku, imajte na umu da je malena vjerojatnost da ćete biti od onih roditelja čija djeca samo jedu i spavaju.

Upravo zbog svoje znatiželje djeca rođena u ovom znaku ranije započinju sa izgovaranje prvih riječi, ranije počnu hodati i komunicirati sa okolinom. Pobrinite se da dijete uvijek bude okruženo knjigama jer upravo djeca Blizanci obožavaju listanje i čitanje knjiga. Kontinuirana želja za upoznavanjem sa nečim novim mogla bi rezultirati time da im igračke brzo dosade. Blizanci su inače poznati i po svojoj prevrtljivosti, tako će biti i kod djeteta Blizanca. Vrlo brzo će mijenjati raspoloženja i zahtijevati vašu maštovitost.

Roditelj Blizanac

Roditelji rođeni u znaku Blizanca voljet će kontinuirane izazove. Duge igre križaljki, čitanja knjiga ili igranje didaktičkih igara sa djetetom kod ovog horoskopskog znaka su pravilo. I nakon vrlo napornog dana na poslu uvijek će pronaći osmijeh i mnogo energije za igru sa djetetom i zajedničko istraživanje svijeta koji nas okružuje. Vrlo dobra komunikacija odlika je roditelja rođenih u ovom znaku.

Ako provedu vrijeme sa djetetom u kinu ili gledanjem televizije uvijek će nakon toga uslijediti razgovor o tome što je dijete iz toga naučilo i što mu se najviše svidjelo. Rođeni u ovom znaku veliki su racionalisti i praktičari te pripazite kako upravo zbog ovih odlika vaše dijete ne bi ostalo prikraćeno za dovoljno iskazivanje ljubavi i pažnje.

Iako se vodite svojom stalnom znatiželjom imajte na umu da vašem djetetu treba i određeni kontinuitet kako bi osjetilo sigurnost. Neka to budu zajedničke večere, pomaganje u rjeđavanju određenih zadataka ili neka sasvim druga vaša osobna rutina.

2014. će uglavnom biti mirna, bez većih problema. Početkom godine vas očekuju neplanirani izazovi na poslovnom planu koji će zahtijevati nešto više energije, no ostatak godine će proteći mirno. Ne očekujte neko veće poboljšanje na financijskom planu jer će stanje ostati slično ovogodišnjem.

Vezani članci

Razvojne prekretnice kod djece

Razvojne prekretnice kod djece

Vrlo je bitno ohrabriti dijete kada primjetite da pokušava usvojiti neku novu naviku i naučiti nove stvari. Tako će i ono samo osjećati manje...

Kako odgojiti pristojno dijete

Kako odgojiti pristojno dijete?

Koliko god željeli djecu odgojiti da budu pristojna nemoguće je izbjeći situacije u kojima dijete prepoznaje i upija kao spužva sve ono što...

Izbirljivost za stolom

Izbirljivost za stolom

Ako ste jedan od onih roditelja čije dijete za stolom zahtijeva prave vještine uvjeravanja da bi pojelo obrok, vjerujte, niste sami.

  • Imena za djecu
  • računalo termina
  • idealan rast djeteta
  • Računalo plodnih dana